All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
All In One Make Up Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
Makeup Sponge
RAYA GAYA OPEN HOUSE SALE
11.11 Mega Sale Banner
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

Mira nak beli Eyebrow Queen lah sebab Mira punya dah kontot. Selalu pakai Eyebrow Queen and mascara sikit bila duduk rumah. Nak bersiap pun senang. Dah jarang pakai eye shadow semua tu.

Mira Filzah
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Repeat order sebab semua colour cantik-cantik! Jenis matte tapi tak keringkan bibir langsung. Dah la saiz comel memang senang nak selit dalam handbag.

zahila
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Parcel arrived safely! Super love the design of the eyeliner and its colour too. It’s so black and seems like to be so easy handling this eyeliner. Can’t wait to try.

sueacian
Cosmetics Sharpener

Cosmetics Sharpener

4 of 5 Rates!

I really love the Carya Cosmetics. Dah try banyak products ni, now try sharpener pulak. Memang best sangat-sangat.

eira97
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Bila ada this Makeup Kit, memang cepat je bersiap. Senang bila ada semuanya dalam satu palatte. Dah tak payah susah-susah nak bawa barang banyak. Paling penting, price sangat affordable!

hanimusa
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

5 of 5 Rates!

Best sangat! Sumpah! Memang setanding international. Senang nak blend, matte tapi ada effect glow2. Boleh tutup segala parut and sangat lightweight. Overall memang best, good job Carya!

dayah
Eyebrow Pencil

Eyebrow Pencil

5 of 5 Rates!

Eyebrow Pencil Carya memang super best & colour dia natural cantik dekat kening. Sangat senang nak lukis and kening confirm on-point. Yang penting kecil comel senang nak bawak dalam handbag.

munyrahahmad
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Duo Concealer

Duo Concealer

5 of 5 Rates!

Recommended especially for beginners. First time jumpa concealer that I constantly fall in love after first try. Patutlah boleh buat jadi as foundation sebab memang tak rasa heavy langsung even nampak mcm heavy but it feels so lightweight!

wanieazmi
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Ni tatau la kali keberapa beli produk ni. Dalam banyak² eye liner, ni paling senang pakai

Nurul
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Kalau nak senang makeup especially time raya atau pergi berjalan mana-mana, bawa Makeup Kit Carya yang baru ni je. Memang travel-friendly!

Wany Hasrita
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping