All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
All In One Make Up Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
Makeup Sponge
3.3 Sale Campaign Banner
11.11 Mega Sale Banner
New Year Sale Banner
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Makeup Sponge

Makeup Sponge

4 of 5 Rates!

Ni kali kedua grab makeup sponge ni. Best sangat sebab lembut je sponge nya.

dilahazman55
Duo Concealer

Duo Concealer

4 of 5 Rates!

Duo Concealer ni best sebab ada side cerah and gelap sikit. So boleh mix ikut skintone kita. Coverage pun best and mudah nak blend. Memang kita selalu simpan dalam bag untuk touch up.

Elfira Loy
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Happy dgn quality brush and bag. Quality lebih kurang dgn set yang sebelum ni. Size memang travel-friendly & bag brush mudah dibersihkan dgn wet tissue. Sesuai sangat untuk student atau yg bekerja nak bawa ke sana sini.

fawaadora
Truffle Daring Makeup Kit

Truffle Daring Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Wow cantik gila! I like it very much. Siap dapat freegift small pouch for this palete and also eyebrow pencil. Senang la nak simpan and bawak pergi berjalan.

jannahazmi
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

Mira nak beli Eyebrow Queen lah sebab Mira punya dah kontot. Selalu pakai Eyebrow Queen and mascara sikit bila duduk rumah. Nak bersiap pun senang. Dah jarang pakai eye shadow semua tu.

Mira Filzah
Brow Me Kit

Brow Me Kit

5 of 5 Rates!

Memang love sangat! Easy untuk lukis kening lagi-lagi untuk beginners macam saya. Size pun compact so senang juga nak bawak pergi office kalau nk touch-up makeup.

nadzirahbakeri
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Bestnya lipmatte ni! Bibir tak kering pun pakai lama-lama. And the colour sesuai untuk kulit Asia. Bungkusan pulak sangat secure. Nanti nak repeat order lagi!

zahila
Cosmetics Sharpener

Cosmetics Sharpener

4 of 5 Rates!

I really love the Carya Cosmetics. Dah try banyak products ni, now try sharpener pulak. Memang best sangat-sangat.

eira97
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

4 of 5 Rates!

Bila pakai Tinted Sunscreen ni, tak rasa macam pakai apa-apa kat kulit. Lembut dan ringan je. Plus tak nampak bercapuk langsung. Bau pun wangi je.

Syahidah
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Parcel arrived safely! Super love the design of the eyeliner and its colour too. It’s so black and seems like to be so easy handling this eyeliner. Can’t wait to try.

sueacian
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping