All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
ULTRA CURL MASCARA
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Brow Me Kit

Brow Me Kit

5 of 5 Rates!

Memang love sangat! Easy untuk lukis kening lagi-lagi untuk beginners macam saya. Size pun compact so senang juga nak bawak pergi office kalau nk touch-up makeup.

nadzirahbakeri
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

4 of 5 Rates!

Love to use this Eyebrow Queen. Senang nak guna sebab dah ada eyebrow pencil & angled brush sekali. Colour pun tak bold sangat boleh buat kening Nampak natural and simple je.

dianarossa
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Repeat order sebab semua colour cantik-cantik! Jenis matte tapi tak keringkan bibir langsung. Dah la saiz comel memang senang nak selit dalam handbag.

zahila
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Love all the brushes so much. It's so soft & easy to blend. I can finish my makeup in less than half an hour

Izati
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Parcel arrived safely! Super love the design of the eyeliner and its colour too. It’s so black and seems like to be so easy handling this eyeliner. Can’t wait to try.

sueacian
Mini Brush Set

Mini Brush Set

4 of 5 Rates!

The brushes are very soft and tak sakit bila sapu kat muka. Dah la complete and size kecil sesuai untuk bawa travel. Jimat masa nak pakai sebab brush 2 in 1. Good job Carya!

chiabyfarhanah
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

This is my third Eyebrow Queen. Really love this! Memang senang sangat nak lukis kening. Daripada tak reti, terus pandai lukis. A beginner should try this. Recommended!

Niaahmad
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Makeup Kit sangat bagus untuk beginner yang baru nak try makeup, very compact, senang guna & bawa travel

Aliza
Cosmetics Sharpener

Cosmetics Sharpener

4 of 5 Rates!

I really love the Carya Cosmetics. Dah try banyak products ni, now try sharpener pulak. Memang best sangat-sangat.

eira97
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Bestnya lipmatte ni! Bibir tak kering pun pakai lama-lama. And the colour sesuai untuk kulit Asia. Bungkusan pulak sangat secure. Nanti nak repeat order lagi!

zahila
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

4 of 5 Rates!

Bila pakai Tinted Sunscreen ni, tak rasa macam pakai apa-apa kat kulit. Lembut dan ringan je. Plus tak nampak bercapuk langsung. Bau pun wangi je.

Syahidah
Duo Concealer

Duo Concealer

4 of 5 Rates!

Duo Concealer ni best sebab ada side cerah and gelap sikit. So boleh mix ikut skintone kita. Coverage pun best and mudah nak blend. Memang kita selalu simpan dalam bag untuk touch up.

Elfira Loy
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping