All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
SUMMER SALE 2024
ULTRA CURL MASCARA
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

This is my third Eyebrow Queen. Really love this! Memang senang sangat nak lukis kening. Daripada tak reti, terus pandai lukis. A beginner should try this. Recommended!

Niaahmad
Truffle Daring Makeup Kit

Truffle Daring Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Wow cantik gila! I like it very much. Siap dapat freegift small pouch for this palete and also eyebrow pencil. Senang la nak simpan and bawak pergi berjalan.

jannahazmi
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Makeup Kit sangat bagus untuk beginner yang baru nak try makeup, very compact, senang guna & bawa travel

Aliza
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Ni tatau la kali keberapa beli produk ni. Dalam banyak² eye liner, ni paling senang pakai

Nurul
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Repeat order sebab semua colour cantik-cantik! Jenis matte tapi tak keringkan bibir langsung. Dah la saiz comel memang senang nak selit dalam handbag.

zahila
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

Mira nak beli Eyebrow Queen lah sebab Mira punya dah kontot. Selalu pakai Eyebrow Queen and mascara sikit bila duduk rumah. Nak bersiap pun senang. Dah jarang pakai eye shadow semua tu.

Mira Filzah
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Love all the brushes so much. It's so soft & easy to blend. I can finish my makeup in less than half an hour

Izati
Brow Me Kit

Brow Me Kit

4 of 5 Rates!

First time guna eyebrow powder. Mula-mula rasa risau sebab tak pernah guna jenis powder untuk lukis kening tapi lepas try this Brow Me Kit, terus in love sangat. Mudah nak apply dan conceal. Warna pun natural je dan kening pun senang terbentuk.

nurulhidayah
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Happy dgn quality brush and bag. Quality lebih kurang dgn set yang sebelum ni. Size memang travel-friendly & bag brush mudah dibersihkan dgn wet tissue. Sesuai sangat untuk student atau yg bekerja nak bawa ke sana sini.

fawaadora
Makeup Sponge

Makeup Sponge

4 of 5 Rates!

Ni kali kedua grab makeup sponge ni. Best sangat sebab lembut je sponge nya.

dilahazman55
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Kalau nak senang makeup especially time raya atau pergi berjalan mana-mana, bawa Makeup Kit Carya yang baru ni je. Memang travel-friendly!

Wany Hasrita
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping