All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
SUMMER SALE 2024
ULTRA CURL MASCARA
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Bestnya lipmatte ni! Bibir tak kering pun pakai lama-lama. And the colour sesuai untuk kulit Asia. Bungkusan pulak sangat secure. Nanti nak repeat order lagi!

zahila
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Ni tatau la kali keberapa beli produk ni. Dalam banyak² eye liner, ni paling senang pakai

Nurul
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Mini Brush Set

Mini Brush Set

4 of 5 Rates!

The brushes are very soft and tak sakit bila sapu kat muka. Dah la complete and size kecil sesuai untuk bawa travel. Jimat masa nak pakai sebab brush 2 in 1. Good job Carya!

chiabyfarhanah
Duo Concealer

Duo Concealer

5 of 5 Rates!

Recommended especially for beginners. First time jumpa concealer that I constantly fall in love after first try. Patutlah boleh buat jadi as foundation sebab memang tak rasa heavy langsung even nampak mcm heavy but it feels so lightweight!

wanieazmi
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

4 of 5 Rates!

My favourite eyeliner now. Super pigmented, fast drying and it doesn’t smudge! Was really contemplating on buying because it is more expensive than other international brand but it is worth it!

sf.mj
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

4 of 5 Rates!

My first purchase from Carya Cosmetics. Pernah guna masa bertunang and it’s definitely exist for me. If suka natural look, boleh cuba this palette! Lepasni nak try Truffle Daring pulak.

Inshirahnramn
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Happy dgn quality brush and bag. Quality lebih kurang dgn set yang sebelum ni. Size memang travel-friendly & bag brush mudah dibersihkan dgn wet tissue. Sesuai sangat untuk student atau yg bekerja nak bawa ke sana sini.

fawaadora
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

4 of 5 Rates!

Bila pakai Tinted Sunscreen ni, tak rasa macam pakai apa-apa kat kulit. Lembut dan ringan je. Plus tak nampak bercapuk langsung. Bau pun wangi je.

Syahidah
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Makeup Kit sangat bagus untuk beginner yang baru nak try makeup, very compact, senang guna & bawa travel

Aliza
Brow Me Kit

Brow Me Kit

4 of 5 Rates!

First time guna eyebrow powder. Mula-mula rasa risau sebab tak pernah guna jenis powder untuk lukis kening tapi lepas try this Brow Me Kit, terus in love sangat. Mudah nak apply dan conceal. Warna pun natural je dan kening pun senang terbentuk.

nurulhidayah
Makeup Sponge

Makeup Sponge

5 of 5 Rates!

Yesss saya suka sangat! Senang nak blend foundation. Satu bekas tu boleh dapat 2 sponge tau.

nurwanieeusoff
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping